Teknisk konsultation kring diagnostik av covid-19

Datum:
1 april
Tid:
13.00 - 15.00
Plats:
Folkhälsomyndigheten (eller via webben)
Ort:
Solna (eller via webben)

Folkhälsomyndigheten bjuder in till en teknisk konsultation för att möta hälso- och sjukvårdens och även samhällets behov av ökad kapacitet för provtagning och diagnostik av covid-19. Vi önskar också ta tillvara på de många förslag på initiativ som kommit den senaste tiden.

OBS! Du kan delta på mötet fysiskt eller via webblänk. För er anmälda deltagare som väljer att delta via webben skickas länken ut strax innan mötet.

Innehåll

Syftet med denna tekniska konsultation är att

  • informera om prioriterade provtagningsindikationer för covid-19 och förutsättningarna för att utföra tester för hälso- och sjukvården
  • vara en arena där aktörer kan mötas och dela med sig av sina intentioner.

Inbjudan (PDF, 194 kB)

Målgrupp

Inbjudan vänder sig till andra myndigheter, akademien och företag såsom digitala vårdgivare och laboratorier som kan bidra till att öka landets testkapacitet och som inte redan har ett uppdrag för utförande av klinisk mikrobiologisk diagnostik av covid-19 från regionerna.

Anmälan

Anmäl dig via formuläret nedan senast 30 mars. Ange i din anmälan om du vill delta på mötet fysiskt eller via webblänk.

Kontakt

Frågor om mötet
Mötets funktionsbrevlåda 

Frågor om anmälan
Folkhälsomyndighetens konferenssamordning

Anmäl dig här

Läs mer om hur myndigheten hanterar dina personuppgifter.

OBS! Kontrollera att din e-post blir korrekt ifylld, bekräftelse skickas automatiskt till den adress du anger. Om du inte får bekräftelse, kontakta oss för kontroll att din anmälan gått fram.

Jag vill delta Obligatoriskt

Genom att skicka min anmälan godkänner jag att Folkhälsomyndigheten sparar och hanterar mina personuppgifter i enlighet med dataskyddsregleringen GDPR (General Data Protection Regulation).

Gå till toppen av sidan