Karin KlingenstiernaKarin Klingenstierna Konferensens moderator Karin Klingenstierna har mer än 20 års erfarenhet av att jobba på scenen som moderator och konferencier. Både i Sverige och utomlands. Från sin tidigare yrkesroll som lärare har hon med sig pedagogiken och bildningstörsten vilket gör henne till en uppskattad moderator inom kunskapsintensiva branscher.
Staffan IslingStaffan Isling Staffan Isling är regiondirektör för Region Uppsala. I över 17 år har han arbetat som kommunchef i olika kommuner. Under sina två år i Uppsala har han lett övergången från landsting till region. Staffan har utvecklat samverkan i länet med universitetet, kommunerna, statliga aktörer och näringslivet. Han brinner för att förbättra vardagen för medborgarna. Förenkla, förnya och förbättra är hans devis.

Joachim DanielssonJoachim Danielsson

Joachim Danielsson är stadsdirektör i Uppsala kommun. Hans uppdrag är att bidra till att Uppsala utvecklas som stad och att driva en effektiv och modern kommunorganisation. Joachim Danielsson har tidigare haft flera ledande poster inom offentlig sektor, bland annat som kommunchef i såväl Täby som i Nykvarns kommun, liksom som biträdande skolchef i Lidingö kommun.
Katrin SjögrenKatrin Sjögren Lantrådet Katrin Sjögren är sjuksköterskan som gick över till politiken 2003. Sedan dess har hon jobbat som heltidspolitiker i Ålands lagting, Mariehamns stadsfullmäktige och stadsstyrelse. Hon har bland annat varit social- och miljöminister 2007 - 2011 och sedan 2015 lantråd i Ålands landskapsregering. Hon är ordförande för liberalerna på Åland sedan 2012. Katrin Sjögren är född och uppvuxen i Mariehamn men har sina rötter i skärgården.
Pascal TshibandaPascal Tshibanda Pascal Tshibanda är kommundirektör i Västsveriges regionhuvudstad Vänersborg. Han har arbetat i olika ledande positioner i den offentliga sektorn under hela 2000-talet. Han har en master i hållbar utveckling från Ashridge Business School i Storbritannien och en forskarutbildning från University of Bedfordshire, Storbritannien. Hans forskning fokuserar på ledarskap för en hållbar samhällsutveckling.
Inger AshingInger Ashing Inger Ashing, direktör för Delegationen mot segregation. Tidigare Nationell samordnare för unga som varken arbetar eller studerar, utsedd av regeringen. Innan dess har hon arbetat som chef och ställföreträdande generaldirektör vid dåvarande Ungdomsstyrelsen, som VD för Global Child Forum och ordförande i Rädda Barnen.
Katarina SundbergKatarina Sundberg

Katarina Sundberg är kanslichef och leder arbetet på det kansli som stödjer Agenda 2030-delegationen. Delegationens uppdrag är att stödja och stimulera genomförandet av Agenda 2030 i Sverige.

Bi PuranenBi Puranen Bi Puranen är docent och forskare på institutet för Framtidsstudier. Hon är också generalsekreterare för World Values Survey.Bi har deltagit i en av de beredningsgrupper för SDG (Sustainable Development Goals) som FN initierat och som berör många av de frågor som nu mäts via World Values Survey.
Hannes SjöbladHannes Sjöblad Hannes Sjöblad är verksam som Chief Disruption Officer på innovationshuset Epicenter Stockholm, där han hjälper företag och organisationer att navigera den snabba teknikutvecklingen. Han är också en del av fakulteten vid Singularity University och en av de drivande krafterna i den svenska biohackerrörelsen.
Johan CarlsonJohan Carlson Johan Carlson, generaldirektör, Folkhälsomyndigheten
Hans KarlssonHans Karlsson, Hans Karlsson, avdelningschef, Vård och omsorg, Sveriges Kommuner och landsting
Helén Lundkvist NymanssonHelén Lundkvist Nymansson Helén Lundkvist Nymansson, sektionschef, Vård och omsorg, Sveriges kommuner och landsting